Touch the body, calm the mind, heal the Spirit.

Laat zijn wat is en ga door met de dingen waar je wel invloed op hebt.


Hallo lief mens,
Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

Ik zal u even wat meer over mijzelf vertellen :

Mijn naam is Denise Geers. 
Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn lieve vriend, Koen en mijn zoontje Sem van 6 jaar en mijn babytje Mick van 0 jaar oud.
Wij zijn samen 1 en voelen elkaar heel goed aan.

Al sinds jongs af aan was ik heel gevoelig en er hoefde maar iets te gebeuren en ik kon mijn draai niet meer vinden, door de jaren heen las ik veel en zocht ik veel antwoorden hierdoor heb ik me veel bezig gehouden met het lezen van mindfulness ,psychologie, alternatief en spirituele bewustwording. Ook heb ik al veel mee moeten maken sinds jongs af aan.
Toen ben ik begonnen met verschillende cursussen massages te volgen omdat ik de balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk vindt.
Al snel volgde ik een nieuwe cursus : Reiki door deze cursus ben ik heel anders gaan kijken naar ons leven en was het al gauw duidelijk dat het begeleiden van mensen en hun een bepaalde rust en balans te geven een enorme voldoening gaf. Hierop volgde ik verschillende cursussen in het coachen en pas ik indien nodig EFT toe, in Juni 2021 heb ik een cursus vlindermassage gevolgd en behaald. 

Door al deze ervaringen ben ik ervan overtuigd om mensen te helpen weer de balans in hun leven te vinden.
Heb ik u interesse gewekt? Neem gerust contact op. 

Leest u ook nog even mijn huisregels?
Door het volgen van mijn huisregels maken en houden we het voor iedereen een fijne plek.

Wees welkom.

Liefs, Denise