Touch the body, calm the mind, heal the Spirit.

Laat zijn wat is en ga door met de dingen waar je wel invloed op hebt.


MASSAGE
- Fall in love with taking care of your self. 

Ik masseer op klassieke wijze met olie direct op de huid. Het is niet mijn bedoeling mijn massage een specifieke benaming te geven omdat er in mijn beleving alleen 'massage' is en ik me niet bind aan slechts 1 techniek. Ik gebruik verschillende technieken die voortkomen uit de westerse en oosterse traditie en daarnaast maak ik veel gebruik van mijn intuïtie en gevoel. Ieder persoon is anders en dat verlangt een massage aangepast aan de persoonlijke behoeften. Het kan zijn  dat een diepe stevige massage  en stevige massage wenselijk is omdat dit verlichting geeft aan de stijve spieren van de nek,schouders en rug. Maar het kan ook zijn dat een rustige meer intuïtieve massage passend is om tot een diepe ontspanning te komen.
Aangezien lichaam en geest 1 zijn, is lichamelijke disbalans vaak aan het geestelijke gerelateerd. Het lichaam fungeert zou je kunnen zeggen als een gids die aangeeft dat er meer aandacht mag zijn voor het innerlijke leven en gevoel. Dit uit zich bijvoorbeeld als vermoeidheid, pijn in de onderrug, schouders, nek- en hoofdpijn.
Wat er bij massage gebeurd is dat er ten eerste verlichting wordt geschonken aan de probleemgebieden maar ook een bewustzijnsverhoging plaatsvind. Je komt als het ware met jezelf en je innerlijk in contact via je lichaam. Doordat vele lichamelijke klachten een innerlijke oorzaak hebben zullen deze pas echt verdwijnen zodra het  innerlijke de aandacht krijgt die het verlangt.
Tijdens en na een massage verkeer je in een diepe rust en ontspanning, volledig aanwezig in het hier en nu. Door meer en meer aanwezig te zijn in dit hier en nu, in contact met jezelf, zal jouw leven steeds harmonieuzer worden!
Ontspannende gezichtsmassage behandelingen.
Juist omdat ik zoveel geef om ontspanning kunt u bij mij ook terecht voor ontspannende gezichtsbehandelingen, deze  behandelingen zijn niet ter huidverbetering maar ter ontspanning.