Touch the body, calm the mind, heal the Spirit.

Laat zijn wat is en ga door met de dingen waar je wel invloed op hebt.


REIKI
- No one is you and thats your power.

Spirit by Denise kan helpen maar laten we eens kijken naar het zwaarste..

Misschien ging je leven prima totdat plotseling het echt mis ging, alsof je in een een neerwaartse spiraal gegooid werd. Of dat nu door ziekte, echtscheiding, pensionering, het instorten van je carrière, burn-out of de dood van een geliefde is, het effect is hetzelfde: je hebt moeite om te accepteren wat er gebeurd is en wordt overweldigd door pijn:  fysieke, mentale, of beide.

Wanneer in een een leven crisis toeslaat, komt er meer op je af dan je ooit gedacht. Ik weet het. Ik heb het meer dan eens ervaren. Van binnen zijn er de zorgen, de pijn en angst die komen als  je leven in rep en roer is. Of je lichaam niet werkt. 
Hoe je weer heel te voelen, de pijlers van reiki :
Het hoeft niet zo te zijn. Iets in je weet dat het mogelijk is om op te staan en je weer heel te voelen.
Als je iedere manier die je kende om je leven weer normaal te krijgen hebt geprobeerd, is het misschien tijd voor een ander soort recept. Je begint je beter te voelen en krijgt toegang tot je zelf herstellend vermogen als je diepe rust en kalmerend comfort ervaart, en een nieuwe manier van bewustzijn komt te voorschijn. Deze pijlers komen samen in de helende reiki behandelingen.

SPIRITUEEL BEWUSTWORDING

- When you make contact with the silence whitin you, everything around you will become clear.

Het maakt niet uit welk spiritueel pad je kiest om meer bewust te worden, je maakt tijd vrij om jezelf te ontdoen van gewoontes en verslaving om de waarheid te vinden. Je weet eigenlijk alles al, wat goed en fout is voor je zelf maar toch heeft iedereen antwoorden nodig en is er een deel van jezelf die barriéres opzet. Het is het gedeelte dat ons scheidt van de geest en er voor zorgt waarom we onder andere ons zelf de volgende spirituele vragen stellen :

Wie ben ik ?
Waarom voelt het alsof er iets ontbreekt in mijn leven ?
Is dit alles wat er is ?
Is er ergens iets beters ?

Spiritueel bewustwording is het proces om ons eigen wezen te onderzoeken met onze geest en ons fysiek lichaam om in een gemeenschappelijk doel te herenigen.

Ik ondersteun je hier bij doormiddel van :

Tips, oefeningen, advies, spreuken, coaching, alternatieve geneeswijzen, advies over welke steen het beste bij je past, aura sprays, reiki op afstand en in de praktijk, engelenleggingen, astrologie over je sterrenbeeld, readings of welk element je bent.